Sinds 1999 hebben we op Vegatopia een ruime hoeveelheid thematische kerstmenu's gepubliceerd, die je allemaal hier in ons Kerstarchief kunt vinden. Om het je wat gemakkelijker te maken, hebben we het archief onderverdeeld in zeven categorieën, die je via het menu kunt selecteren. Daarnaast kun je ook gewoon vanaf deze pagina álle menu's doorbladeren. Ook vind je in het archief lekkere desserts en bakinspiratie.
In de keuken van Suriname herken je de roots van z'n bewoners: een mix van Afrikaans, Indiaas, Chinees en Hollands met daaroverheen een swingend Caribbisch sausje.
Een menu dat de traditionele Hollandse stamppot koppelt aan 'moderne fratsen' als vegetarische groenteballetjes.
Vegatopia-kok Bart Braun verzorgt een culinair uitstapje naar Jamaica en verre omstreken. Met onder meer een bijzondere salade met pure wiet...
Dit eenvoudige driegangenmenu vereist op de dag zelf net iets meer dan een half uurtje werk in de keuken. Het dessert maak je de dag van tevoren al klaar.
Pasta is een belangrijk ingrediënt in dit Noord-Italiaanse diner. Om het een persoonlijke touch te geven, gaan we de pasta zelf maken.
Kerstmenu voor vier personen van restaurant Ajanta in Utrecht.
Het Vegetarisch Restaurant in het Sidhadorp in Lelystad is al jaren een populaire eetgelegenheid bij spiritueel-filosofisch ingestelde vegetariërs. Chef-kok Ina Allard stelde voor Vegatopia in 2000 een kerstmenu samen voor 4 personen.
Een Thais vegetarisch kerstmenu, mét (onderaan) een uitleg van de belangrijkste ingrediënten.
Mexicaans vegetarisch kerstmenu voor vier personen.
Italiaans vegetarisch kerstmenu voor vier personen
Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.. Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!