Deze cheesecake maak je een dag van tevoren al. Op de dag zelf hoef je er alleen nog plakjes banaan op te leggen en er chocolade over te gieten.
Supereenvoudig, maar er-rug lekker.
Kerstkoekjes waar je gasten er ongetwijfeld wel meer dan eentje van lusten.
Een friszoet toetje uit Sri-Lanka. Palmsuiker en ghee (geklaarde boter) vind je in Aziatische toko's.
Als er ooit een verkiezing van het mooiste fruit gehouden wordt, dan scoort dragonfruit hoge ogen met zijn paarsroze kleur en opvallende 'schubben'.
Een browniesrecept met een friszoet accent.
Een besluit van je kerstdiner waarmee je punten scoort: een schaal vol zelfgebakken koekjes.
Helemaal niet zo ingewikkeld en geheid een succesnummer als toetje, deze brownies.
Een frisse afsluiter met tropisch fruit. Een goed rijpe mango vind je door voorzichtig op de 'neus' van de vrucht te drukken. Als die wat meegeeft, is ie rijp. De kleur is een veel minder goede indicator.
Je kunt deze lekkere chocolademousse voor vier personen vrij snel maken, maar voorzichtig te werk gaan is wel geboden.
Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.. Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!