Open menu

Een besluit van je kerstdiner waarmee je punten scoort: een schaal vol zelfgebakken koekjes.

(voor 25-30 koekjes)

220 g bloem
180 g bruine basterdsuiker
130 g boter
1 ei
3 tl vanillesuiker
3 el chocolademelk
1 tl bakpoeder

Warm de oven voor op 180 graden. Meng alle ingrediënten door elkaar tot er een gladde massa ontstaat. Maak daarvan koekjes: neem 1 eetlepel deeg per koekje, druk ze een beetje plat en leg ze niet te dicht bij elkaar op een met bakpapier belegde bakplaat. Bak ze een kwartiertje in de oven en laat ze afkoelen op een rooster.

Recept: Machteld

Redacteuren gezocht

Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.. Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

kookworkshop

Nieuw in de Restaurantgids

Den Haag - Moose
donderdag, 07 november 2024

modern Europees - €€

Den Haag - Veggies On Fire
vrijdag, 25 oktober 2024

 puur plantaardig en ambachtelijk - €€

Brussel - Brut
vrijdag, 18 oktober 2024

 biologisch en gastronomisch - €€€

Volg ons op

 

Twitter logo

the Kitchenary

horecarama