Open menu

Supereenvoudig, maar er-rug lekker.

(voor 2 personen)
2 rijpe peren
100 g gorgonzola of andere blauwe kaas

Verwarm de grill voor op 180 graden. Schil de peren, snij doormidden en haal het klokhuis er uit, leg op een bordje met de bolle kant van de peer naar onder. Verdeel de kaas in vieren, leg een stuk kaas op elke peerhelft en leg even onder de grill tot de kaas gegrild is (5 tot 10 minuten).

Recept: Tertia Wiedenhof

Tertia, culiredactie en drijvende kracht achter Vegatopia tot 2016, houdt van restaurants, bij voorkeur in het buitenland.

Redacteuren gezocht

Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.. Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

kookworkshop

Nieuw in de Restaurantgids

Den Haag - Moose
donderdag, 07 november 2024

modern Europees - €€

Den Haag - Veggies On Fire
vrijdag, 25 oktober 2024

 puur plantaardig en ambachtelijk - €€

Brussel - Brut
vrijdag, 18 oktober 2024

 biologisch en gastronomisch - €€€

Volg ons op

 

Twitter logo

the Kitchenary

horecarama