Open menu

Een browniesrecept met een friszoet accent.

(voor 8 personen)
1 kopje zelfrijzend bakmeel
1 snufje zout
1 zakje vanillesuiker
3/4 kopje cacao
1 kopje bruine basterdsuiker
1 kopje sinaasappelsap (versgeperst )
1/2-3/4 kopje olie
1 flinke tl kaneel
wat snufjes chilipoeder
1 kopje pecannoten

Meng de droge ingrediënten. Roer dan het water, de olie en de vanille erdoor. Meng daarna de noten erdoor. Doe het browniesdeeg in een ingevet bakblik. Bak het een half uur op 175 graden.

Recept: Piek

Redacteuren gezocht

Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.. Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

kookworkshop

Nieuw in de Restaurantgids

Den Haag - Moose
donderdag, 07 november 2024

modern Europees - €€

Den Haag - Veggies On Fire
vrijdag, 25 oktober 2024

 puur plantaardig en ambachtelijk - €€

Brussel - Brut
vrijdag, 18 oktober 2024

 biologisch en gastronomisch - €€€

Volg ons op

 

Twitter logo

the Kitchenary

horecarama