Niets maakt zoveel indruk als een lekkere zelfgebakken taart. Deze citroenschuimtaart vraagt even wat aandacht, maar is in principe niet moeilijk te maken.
Een kopje koffie na? Je lekker! Maar geen gewone natuurlijk, we maken er iets bijzonders van met ons koffiezetapparaat, espressopotje of senseomaker.
Ziet er grappig uit: een dessert in een eetbaar schaaltje.
Ziet er erg feestelijk uit, zo'n gevulde appel. Hou er wel rekening mee dat het een best machtig dessert is en dat niet iedereen er nog plaats voor heeft na een zwaar kerstdiner.
Een populair Engels dessert van cake en dadels met een toffee-saus.
Italiaanse koekjes spelen een hoofdrol in dit eenvoudige nagerecht.
Waarom zou een salade altijd vooraf moeten?
Clafoutis is een van oorsprong Franse nagerecht van lagen fruit. Meestal worden er kersen voor gebruikt, maar deze variant met banaan is minstens zo lekker.
Carpaccio is een term die volgens de culi-politie gereserveerd is voor flinterdun gesneden ossenhaas of tonijn. Maar daar trekken we ons eens lekker niks van aan, want deze carpaccio smaakt ons veel beter.
Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.. Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!