Dit keer spotten we de nieuwe bonbon-collectie van Kees Raat.
Vegatopia gaat vernieuwd het nieuwe jaar in en dat delen we graag met onze lezers. Er zijn drie kookboeken te winnen! Vandaag een Italiaan: Vinazza.
Vegatopia gaat vernieuwd het nieuwe jaar in en dat delen we graag met onze lezers. Er zijn drie kookboeken te winnen! Vandaag een klassieker: Het grote vegetarische kookboek.
Vegatopia gaat vernieuwd het nieuwe jaar in en dat delen we graag met onze lezers. Er zijn drie kookboeken te winnen! Vandaag: Hoge Hakken, Lekker Vega.
Hoge Hakken, Lekker Vega is de jongste telg in de Hoge Hakken-serie. Het is een bont en vrolijk kookboek geworden met appetijtelijke foto’s en eenvoudige recepten. Zeer geschikt als cadeautje onder de boom voor vegetariërs en vleesverlaters!
'Pasta' van De Zilveren Lepel is een stevig, gebonden boek met leuke, kleurige illustraties en mooie, eetlustopwekkende foto's.
Altijd spannend, koken met fruit! Want hoe combineer je zoet met hartig?
In Koken met appels en peren wordt helaas weinig aandacht besteed aan niet-traditionele (lees: hartige) gerechten met appels en peren. De auteur Laura Washbun schotelt vooral zoete gerechten voor. Maar wees niet getreurd, haar zoete en zoet-kruidige recepten zijn absoluut de moeite waard!
Ook dit jaar heeft de redactie weer vier verrassende kerstmenu's ontwikkeld. En vanaf vandaag zijn ze online!
Afgelopen week heb ik de eerste sneeuw van deze winter gezien in het Zuidduitse Garmisch-Partenkirchen. Na een klamme, nachtelijke wandeltocht met fakkels door de Partnachklamm hebben we ons als wolven op de glühwein en vervolgens de kaasfondue gestort. Verslavend lekker, vreselijk gezellig en ontzettend verzadigend. Dat gaan we vaker doen!
Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.. Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!