Dat wij als veggies het enige tafeltje in het restaurantje kregen waar zo'n eng koeienhuidje op lag, was een lekkere binnenkomer. Als het niet het enige tweepersoons tafeltje was, had ik om een andere plek gevraagd, maar er restte niks anders dan er servetjes over te leggen. Of deden we dat toch niet en maakte we er enkel een grapje over?
Ze zijn er nu een dikke maand of twee en dan mogen we er weer het hele jaar op wachten: asperges. Tijd voor een klein aspergefeestje op Vegatopia. Want wat doe je met die dingen? En waar kun je ze zelf plukken?
Gisteren bespraken we Geweldige Groenten van Annie Bell. Vandaag nog een fijne salade uit dit boek.
De meeste vega's weten het allang: groenten zijn geweldig!
Voor wie daar nog niet van overtuigd is, is er nu Geweldige Groente.
Dit keer spotten we Zotter chocolade
We hadden Indiase kookles bij Rada's kookstudio en leerden zelf chapati's maken. Lekker bij Indiaas en ander Oosters eten, maar ook bijvoorbeeld bij couscoussalade. Hier is het recept.
Wij houden van Indiaas eten en wilden wel eens beter leren hoe dit moest. Hiervoor volgden wij een workshop bij Rada’s Kookstudio in Amsterdam.
In de Allerhande van maart stond een recept voor een veggieburger van het hippe New Yorkse restaurant Relish en de Duitse McDonalds heeft sinds kort weer een veggieburger op de kaart staan, voor maar €1,10. Tijd dus voor wat meer aandacht voor een populair gerecht.
Cannoli is een Siciliaanse zoetigheid; knapperige koekige rollen gevuld met ricotta, gedroogde vruchten en noten.
Redacteur Annemieke wilde voor haar verjaardag eens wat anders dan taart serveren en vulde ze zelf.
Eieren pocheren wordt door de meeste mensen gezien als de moeilijkste bereidingstechniek. Met de volgende tips kan het bijna niet mislukken!
Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.. Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!