Een goed herfstrecept, deze lekker snelle witlof voor 1.
De culinaire werkplaats, een vegetarisch restaurant in Amsterdam, had voor ons een lekker Tabouleh-recept van rode quinoa. Dit in het kader van het project 'spoons full of honesty' waarbij in de eerste week van november aandacht wordt gevraagd voor fairtrade producten. En voor lekker eten natuurlijk
Wat fijn dat het vriendje van redactielid Annemieke graag kwarktaarten maakt. Deze kwarktaart met kaneel en appels past helemaal bij de herfst.
Olympische Spelen, wereldkampioenschappen en Europese bekerfinales kunnen ons hier op de redactie gestolen worden. Liever zitten wij al nagelbijtend en met vlaggetjes voor de tv als het tijd is voor het wereldrecord hummus maken.
Hoe kom je eraan? Wat moest dat kosten? En wat vond je ervan?
Dit keer: het notitieboekje Restaurants to Check Out: A Do-it-Yourself Restaurant Guide
Unox gaat biologisch. Dat moeten we proeven.
Een in eigen beheer uitgegeven kookboek met menu’s speciaal aangepast voor vegetariërs; dat wilden wij natuurlijk wel eens even bekijken. Het resultaat mag er zijn!
Je verwacht het niet direct, maar dit kookboek voor diabetici is ook leuk voor vegetariërs. Lees hier meer over Diabetes: recipes from around the world.
We vroegen Karin Luiten, van de succesvolle website Koken met Karin, naar haar favoriete markt. Dat is de Amsterdamse Albert Cuypmarkt. Hoe kan het ook anders, als Amsterdammer?
Karin maakt met ingrediënten van de markt voor Vegatopia een lekkere courgettesalade met feta en munt.
Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.. Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!