Een veelzijdiger ingrediënt dan het ei is er waarschijnlijk niet. Dat bewijst dit boek maar weer eens.
We volgen het bijzondere, Londense restaurant Moro al een tijdje. De afgelopen jaren verschenen een paar smakelijke kookboeken van dit Mediterrane-Spaanse restaurant en nu is er Moro Londen: Mediterrane ontmoetingen in een Londense volkstuin. Een boek met veel groentenrecepten, dat ons zo aansprak, dat we meteen ook maar een tripje naar het restaurant in Londen maakten.
Nazomeren aan het water met een smaakvol ijsje of alvast een pittige herfstwandeling maken door de bossen gepaard met goedvullende koeken doe je in Rhenen. Wat valt er te eten en te proeven?
Geachte heer Cohen,
Ondergetekende en velen met hem, zijn diep gegriefd en gekwetst door de uitlatingen van de heer Ramsay, G., onderdaan van het Verenigd Koninkrijk, aangaande vegetariërs.
Sommige dingen weet iedereen. Dat je champignons zorgvuldig moet afborstelen bijvoorbeeld, en zeker niet mag wassen. Vegatopia vraagt zich af: moet dat nou écht?
...kopt de Telegraaf vandaag, naar aanleiding van een onderzoek van het tv-programma Keuringsdienst van Waarde.
Een tijdje geleden maakten we een bijzonder menu met als uitgangspunt de moderne Chinese keuken. Zin in eens iets anders?
We zijn al een week in China, en we gaan nu terug naar de basis van elke Chinese maaltijd: rijst. We gaan rijst koken.
Buitenlanders vinden het maar vreemd dat men hier rauwe haring eet en drop kennen ze ook al niet. De meeste landen kennen zo hun culinaire eigenaardigheden, maar China is er berucht om. Wees gerust, de honden en katten heb ik overgeslagen!
Een boek over de Libanese keuken, dat kon wel eens interessant zijn voor vegetariërs. Ze weten daar in het oosten namelijk goed wat allemaal kan met groenten.
Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.. Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!