Op vrijdag lekker friet eten! Daar hebben wij op Vegatopia wel oren naar. Maar wat eet je eigenlijk bij de friet? Het diepvriesschap in de supermarkt biedt een boel vegetarische producten, maar soms willen we iets bijzonders. Daarom de komende weken op vrijdag een bijzonder recept om bij de friet te serveren. Deze week: vegetarische stoverij.
De vegetarische versie van de BBC GoodFood ligt weer in de winkel. Met meer dan 90 vegetarische recepten.
Het einde van het jaar nadert, en dat betekent dat het weer tijd is voor lijstjes. Pas begin december worden de sterren door Michelin aan toprestaurants uitgereikt, maar de restaurantgidsen Lekker en Special Bite hebben hun toprestaurants alweer benoemd. En zijn die restaurants ook leuk voor vegetariërs?
Herman den Blijker heeft een basiskookboek uitgebracht. Leuk, dachten we.
Op vrijdag lekker friet eten! Daar hebben wij op Vegatopia wel oren naar. Maar wat eet je eigenlijk bij de friet? Het diepvriesschap in de supermarkt biedt een boel vegetarische producten, maar soms willen we iets bijzonders. Daarom de komende weken op vrijdag een bijzonder recept om bij de friet te serveren. Deze week: rookkaaskroketjes.
Een sfeervol vormgegeven kook- en reisboek van een Nieuw-Zeelandse schrijfster met Libanese roots. Je geraakt ervan in Midden-Oosterse sferen en dreigt spontaan een buikdansje te gaan doen in je keuken.
Om even in de donkere herstdagen op te laden deden we een weekendje Gent en Brugge. Lekker wandelen in oude steegjes, shoppen en kunst kijken en op veggie-gebied was er gelukkig ook van alles te vinden.
Het kookboek "Puur India - verassende gerechten uit de keuken van La Porte des Indes" geeft een frisse blik in de Indiase keuken. Klassieke gerechten worden op een moderne manier gepresenteerd, en het is een keer iets anders dan curry, curry en curry.
Een paar kilo zwaar is 'ie, het Italiaanse kookboek van de in Engeland woonachtige chef Giorgio Locatelli. Een pracht van een boek, boordevol met heerlijke Italiaanse gerechten, wetenswaardigheden over producten en verhalen over Italië.
Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.. Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!