Open menu

 oosters, Aziatisch comfort food -  €€

Als levenslange vegetariër vermengt Varinder haar eigen Brits-Indiase erfgoed met de Anglo-Perzische insteek van haar man. Ook Palestijne en Israëlische invloeden vallen op. Haar familie en andere chefs en restaurants waren culinaire inspiratiebronnen. Haar favoriete groente is aubergine en curries zijn een geliefde bereidingswijze. Bijna alles maakt ze zelf, zoals naans, hummus, muhammara, brownies en kruidenmengelingen. Vroeg of laat komt daar een eigen kookboek van. Tijdig en persoonlijk reserveren is hier aangewezen.                        

Adres

Place A Favresse 71   
Tel:  0456 20 50 00  
Openingstijden: lunch: do en vr, brunch: zo, diner: wo, do, vr en za   
Website: https://www.foodwithvarinder.com/

Redacteuren gezocht

Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.. Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

kookworkshop

Volg ons op

 

Twitter logo

the Kitchenary

horecarama