Hiernaast zie je korianderhummus, die maken we aan het einde van de week. Maar in dit weekmenu koken we ook met selderij en maken we onder andere Chinese komkommersalade en een winterse lasagna. Geniet ervan!
Maandag
Vandaag eten we simpel: gebakken aardappeltjes, gestoomde broccoli, een vega hamburger met mosterd en kropsla met augurkjes.
Dinsdag
Een Chinese komkommersalade is een keer wat anders. Lekker met bruine rijst, gebakken seitan en gebakken aubergine.
Woensdag
Deze aardappellasagna met schorseneren is lekker winters.
Donderdag
Nasi goreng is altijd een goed idee. Handig ook om restjes weg te werken.
Vrijdag
Met Svens selderij-salade met pinda's is niets mis. Lekker met een stokbroodje uit de oven met ui, kaas en tomaat.
Zaterdag
Vandaag maken we een hartige pie met zoete aardappel en vegetarische kip.
Zondag
Deze pompoensoep met dille is lekker warm, lekker met grof brood met korianderhummus.