We hebben weer een afwisselend weekmenu voor je gemaakt. We maken onder andere een echte 'studentenpasta' die lekker snel klaar is, een linzengerecht uit India, en hebben veel aandacht voor herfstige groenten. Zo maken we gerechten met bietjes en pastinaken. Geniet er weer van!
Maandag
Het pastinaken-seizoen begint nu zo'n beetje en daarom maken we een romige pastinaaksoep met mosterd. Eet er een eikebladsalade met walnoten en wortel bij met een dressing van citroensap, olijfolie en een drupje sesamolie en eet er ook wat bruin stokbrood bij.
Dinsdag
Wist je dat rösti heel eenvoudig te maken is? Serveer met gekookte worteljes en een champignon-omeletje.
Woensdag
Vandaag gaan maken we Jokes dahl. Lekker met zilvervliesrijst en een komkommersalade.
Donderdag
De studenten waren vorige week niet zo best in het nieuws. Deze snelle studenten-pasta met kruidenroomsaus laat studenten juist weer van een zonnige kant zien.
Vrijdag
Van Emma's quinoasalade met avocado, tofu en veel meer worden we happy.
Zaterdag
Deze biet bourguignon is echt iets voor het weekend.
Zondag
Het is herfst! Van deze strudel met herfstgroenten krijg je het lekker warm.