Open menu

weekmenu1627We hebben weer lekkere recepten voor je uitgezocht deze week. We maken een frisse venkelsalade, een gerecht met gnocchi, koken met sperziebonen (die nu in het seizoen zijn!) en maken een Thaise maaltijdsoep. En nog veel meer.

Maandag

Dit simpele gerecht van gnocchi met boontjes is door de verrassende combinatie toch heel bijzonder.

Dinsdag

Deze venkelsalade met panko is lekker fris. Serveer met gebakken aardappels en roerei.

Woensdag

Vandaag maken we Aziatische daikonkoekjes. Lekker met een kommetje rijst en gebakken tofu.

Donderdag

Echte comfortfood is deze Thaise maaltijdsoep.

Vrijdag

Het is vrijdag snackdag. En dus maken we vegetarische hotdogs. Serveer met een salade.

Zaterdag

Deze quinoasushi is bijzonder. Serveer met plakjes avocado met ingelegde (sushi)gember en een drupje sojasaus.

Zondag

Hedwigs tomatenrisotto is echt een zomergerecht.

 

Tertia, culiredactie en drijvende kracht achter Vegatopia tot 2016, houdt van restaurants, bij voorkeur in het buitenland.

Redacteuren gezocht

Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.. Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

kookworkshop

Volg ons op

 

bluesky

Twitter logo

the Kitchenary

horecarama