Open menu

weekmenu1612Deze week hebben we een Indiase kikkererwtencurry, een quiche, een heuse gele paassoep en nog veel meer lekkers voor jullie in petto in ons weekmenu. Met nog best veel winterse ingredienten zoals bijvoorbeeld savooiekool en prei. Volgende week beloven we een recept met asperges. Het is nog heel even wachten voor er meer lente-groenten komen!

Maandag

We beginnen de week simpel met aardappeltjes met rozemarijn uit de oven, gekookte worteltjes, een kaasburger en komkommersalade met yoghurtdressing met dille.

Dinsdag

Deze kikkererwtencurry is lekker met basmatirijst en een paprika/koriandersalade

Woensdag

Maak vandaag spaghetti met tomatensaus, aubergine, paprika, reuzebonen (blikje) en een beetje geraspte kaas.

Donderdag

In deze preiquiche komt prei echt goed tot zijn recht.

Vrijdag

Maak een stamppotje met savooiekool en serveer er pittige tempeh bij.

Zaterdag

Deze Finse gele paassoep bomvol groenten is lekker met gekookt ei en roggebrood.

Zondag

We eten kaasfondue met lekker veel stokbrood en groenten om te dippen.

Tertia, culiredactie en drijvende kracht achter Vegatopia tot 2016, houdt van restaurants, bij voorkeur in het buitenland.

Redacteuren gezocht

Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.. Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

kookworkshop

Volg ons op

 

bluesky

Twitter logo

the Kitchenary

horecarama