We hebben weer een weekmenu voor je. Met een zonnige lasagne, frisse venkelsalade, Indiase aloo gobi en veel meer.
Maandag
We beginnen de week met een zonnige groentelasagna met gegrilde groenten.
Dinsdag
Onze redacteur Eelco vindt de wortel nogal onderschat. Daarom vandaag van hem een heerlijk recept voor wortels met sesam. Eet er gebakken tofu en zilvervliesrijst bij.
Woensdag
Deze venkelsalade met citrusdressing en granaatappel is superverfrissend. We eten er couscous en vegetarische worstjes bij.
Donderdag
We maken een groente-roerei van vier eieren (voor twee personen) en een bakje champignons. Snipper er basilicum over. Eet het met gekookte aardappels en een salade van kortgekookte, lauwwarme broccoli met een dressing van olijfolie, citroensap en rode peper.
Vrijdag
Pompoensoep combineert verrassend genoeg goed met dille. Eet er lekker boerenbrood, kruidenboter en een groene salade met noten bij.
Zaterdag
Vandaag maken we Klaas zijn vegetarische cassoulet. Dit gerecht is niet moeilijk om te maken, maar je hebt er wel even de tijd voor nodig. Ideaal voor een zaterdag dus.
Zondag
We sluiten de week af met een Indiaas gerecht: aloo gobi. Lekker met naanbrood en een salade van kikkererwten, rode ui en koriander.
Maak je een van deze gerecht? We vinden het leuk als je ons op Twitter, Facebook of Instagram tagt!