Op zoek naar inspiratie voor door de week? We hopen dat je die vindt in ons weekmenu.
Maandag
Spaghetti met aardappels? Dat klinkt raar he, maar deze combinatie werkt. De sperziebonen en camembert maken het helemaal af.
Dinsdag
Vandaag eten we baldorijst met dille, een dip van yoghurt en wat gedroogde munt, op hoog vuur gebakken courgettes en erbij een paar waspeentjes.
Woensdag
Deze kikkererwten met kropsla en pittige dressing van Jolanda zijn lekker zomers. We eten er gebakken aardappels bij.
Donderdag
Vandaag een gerecht uit de Indonesische keuken: sambal goreng tempeh. We eten er gebakken kousenband, komkommerschijfjes en witte rijst bij.
Vrijdag
Op vrijdag mag het eten van ons lekker snackerig zijn. We maken Svens maâkouda: broodjes Marokkaanse kroket.
Zaterdag
Mensen vinden artisjok altijd een beetje eng, maar dat is nergens voor nodig. Probeer deze artisjokkenfrittata eens. Lekker met stokbrood en tomatensalade.
Zondag
Vandaag maken we zelf pizza! Wij kiezen voor een klassieke Margherita met heel weinig tomatensaus, buffelmozzarella, kerstomaat en basilicum. Maar je kunt zelf losgaan met de ingrediënten.