Dit is al weer de tweede week dat we een weekmenu plaatsen. Houden we het deze week zo warm? En hoe tover je zonder heel lang in een warme keuken te staan iets lekkers op tafel? We hebben weer voor alle dagen recepten.
Maandag
We beginnen met een makkelijke maandag: deze slawraps met quornkerrie zijn snel klaar, maar ook heel lekker.
Dinsdag
Net zoals in ons kookboek is het vandaag een Aziatische dinsdag. We eten pittige tempeh uit de oven en daarbij witte rijst, gekookte sperzieboontjes en plakjes komkommer. Serveer zoete ketjap en sambal bij de rijst.
Woensdag
Deze hasselback-aardappelen zien er zo mooi uit. We eten er kropsla met rode paprika en een courgette-omeletje/courgettefrittata bij.
Donderdag
De combinatie van gebakken broccoli met blauwe kaas mag dan ongewoon zijn, maar probeer het gewoon eens. Bonus: deze penne is lekker snel.
Vrijdag
Wij houden erg van zoete aardappel. In deze maaltijdsalade gaan verrassende ingrediënten.
Zaterdag
Vandaag koken we uit het kookboek Bean Cuisine. We maken pikante bonenburgers op hamburgerbroodjes met een lekkere groenterelish.
Foto: Bean Cuisine
Zondag
Eet je wel eens zijden tofu? Van deze spinaziesalade met zijdentofu worden we vrolijk. Neem dit recept ipv als voorgerecht voor vier, als hoofdgerecht voor twee. Serveer er knoflookstokbrood bij en eet een bakje druiven of kersen toe.
Enne, ben je toevallig een sociale media-type? We vinden het leuk als je een foto van je gerecht maakt en ons tagt op Facebook, Twitter of Instagram!