Open menu

Waarom zou een salade altijd vooraf moeten?

(voor 4 personen)

4 sinaasappels, gepeld en in dunne plakken
200 g biologische volle kwark
100 g pure chocolade, geraspt
2 el Grand Marnier-likeur

Meng de helft van de chocolade door de kwark. Schik de plakjes sinaasappel op een bordje. Verdeel de likeur er overheen. Schep op elk bordje een dot kwark, en strooi de chocolade over de bordjes.

 Recept: Tertia Wiedenhof
Tertia, culiredactie en drijvende kracht achter Vegatopia tot 2016, houdt van restaurants, bij voorkeur in het buitenland.

Redacteuren gezocht

Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.. Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

kookworkshop

Nieuw in de Restaurantgids

Den Haag - Zèta
donderdag, 17 april 2025

 vegetarische en veganistische hippe hotspot - € tot €€

Antwerpen - No Ghost
dinsdag, 08 april 2025

 plantaardig burgerrestaurant - €€

Leuven - Food with Varinder
zondag, 30 maart 2025

 Midden-Oosters, Indiaas - €€

Volg ons op

 

bluesky

the Kitchenary

horecarama