Open menu

alt

Jolanda (Jol), site-administrator, leest net zo graag een goede roman als een goed kookboek.

Proost graag met
Champagne natuurlijk! Verder ook met jenever, whisky, goede wijn en groene thee met citroengras.

Liever niet
Gekookte witlof, gepaneerde vleesvervangers en groenten uit blik of pot (behalve bonensoorten).

Niets liever
Melanzane alla Parmigiana van CiaoCiao, verse witte asperges, mezes, citroenmerengue van Gusto met een dubbele espresso en een ijskoude limoncello, kaasfondue, en, en, en, en…

Favoriete eetplek
Op het terras van La Vecchia Miniera in Siena, op een ’s zomers grasveld of in een vakantiehuisje samen met man, ouders, broers en hun aanhang.

Eetzonde
Bonbons, Fishermans Friends

Ergernis
Kunstmatige zoetstoffen, discussies over eten, mezelf als vegetariër ‘moeten’ verdedigen, mensen die zout of andere smaakmiddelen op het eten gooien zonder eerst te proeven.

Redacteuren gezocht

Heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar nieuwe culinaire redacteuren, gastredacteuren en restaurantgidsredacteuren.. Ben je geïnteresseerd? Lees hier verder!

kookworkshop

Volg ons op

 

bluesky

Twitter logo

the Kitchenary

horecarama